Agenda

U bent van harte welkom!

15 juni 2022 – Apeldoornse HaringParty 2022 

Bedrijvenkring Apeldoorn, Pouw en XLLease nodigen hun leden, partners en klanten uit voor een eenmalige exclusieve Haringparty in de showroom van Pouw. Het belooft een mooi bruisend evenement te worden met veel gezelligheid, culinaire verrassingen, dj, verrassende spreker, netwerkmogelijkheden en natuurlijk het proeven van de verse nieuwe haring! Aanmelden kan via de link in de uitnodiging en op Chainels.

28 juni 2022 – Apeldoorn Assistants – Hét netwerk voor de assistants van Apeldoorn!

Dit keer staat de workshop ‘help! mijn werkdag is te kort!’ op het programma. Wil jij ook meer grip op werk en energie? Met een voldaan gevoel jouw werkdag afsluiten zodat je tijd én energie over hebt om leuke dingen te doen? Linda Wichink Kruit geeft je tips & tricks zodat jij meer in balans komt. Aanmelden kan via een mail naar info@bedrijvenkringapeldoorn.nl.

13 oktober 2022 – AwardNight Apeldoorn Business Awards

Yes! Op 13 oktober 2022 gaat het weer gebeuren: de speciale Award Night met de prijsuitreiking van de Apeldoorn Business Awards. Wie gaat er dit jaar met een felbegeerde award naar huis? De BKA is trotse partner van de Apeldoorn Business Awards! Meer informatie en kaartverkoop vind je op www.apeldoornbusinessawards.nl.

Het bestuur vergadert in 2022 op 11 januari, 8 februari, 15 maart, 19 april, 17 mei, 14 juni, 5 juli, 6 september, 18 oktober, 15 november en 13 december. Wethouder Jeroen Joon schuift aan bij de vergaderingen op 15 maart en 18 oktober. Input voor de bestuursvergadering kan worden aangeleverd bij het secretariaat.

11 januari 2023 – BKA nieuwjaarsreceptie