De www.covid19sneltest.nu teststraat aan de Prinsenweide 14 te Apeldoorn gaat door!

Zoals we overal al in de nieuwsberichten konden lezen er is een duidelijke toename van het aantal besmettingen. Ook wij merken dit in onze teststraat. Het komt bij veel mensen dichterbij en gelukkig is er dan een makkelijke mogelijkheid om je snel te laten testen. Zodat je beter weet waar je aan toe bent.

De www.covid19sneltest.nu teststraat draait nog steeds goed door. Met afgelopen periode een toename van het aantal testen. Die hebben we met het mooie team dat er staat goed kunnen opvangen. We zijn nu 8 weken open en zijn super blij met de enthousiaste mensen die bij ons de testen uitvoeren en alle administratie verzorgen.

Met veel plezier wordt er getest en proberen we de mensen die komen voor een test gerust te stellen, vriendelijk te ontvangen en te zorgen dat de test zo prettig mogelijk verloopt. En dat gaat goed! Dus deze week hebben we de dames vanuit Jans Uitzendburo en BrinQer een mooi pakketje cadeau gedaan als dank voor hun inzet.

En natuurlijk gaan we door! We blijven ontwikkelen, volgen alle nieuwe richtlijnen op de voet en zijn aangehaakt bij de werkgroepen vanuit Oval (branche organisatie arbodiensten). Deze werkgroepen houden zich bezig met alle ontwikkelingen rondom het vergoeden van sneltesten voor werkgevers vanuit de overheid en natuurlijk het vaccinatiebeleid. Mogelijk gaan arbodiensten hier een rol in spelen en dan zijn wij er ook klaar voor. Onze samenwerking met Buro Vitaal verloopt heel prettig en samen kijken we naar mogelijkheden om elkaar nog verder te versterken.

De vraag naar reisverklaringen is ook groot merken we, dus we zijn nu aan het bekijken welke mogelijkheden wij daarin zouden kunnen bieden in de toekomst.

Oftewel: de www.covid19sneltest.nu teststraat aan de prinsenweide 14 te Apeldoorn gaat door!

Onze partners Hamer, Jans Uitzendburo, BrinQer, Buro Vitaal, Pop-Up Toilet Company en de BKA maken dit mede voor ons mogelijk.

Ook de komende weken zijn we gewoon open:

Donderdag 24 en 31 dec zijn we tot 15.30u geopend. (1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag zijn we gesloten)

Zaterdag 2 januari gaan we extra open: Je kan dan vanaf 8.45u bij ons terecht.