Wat doen wij?

De stem in het
Apeldoornse bedrijfsleven!

Belangen behartigen

We hebben op dit moment ruim 300 leden. Voor hun belangen komen wij op. Hun stem laten wij horen als we overleg hebben met de gemeente Apeldoorn en andere overheden. Daardoor zijn we een invloedrijke gesprekspartner bij belangrijke gemeentelijke speerpunten. Samen sterk!

Ik wil meer weten!

Netwerken

Bij de Bedrijven Kring Apeldoorn zijn meer dan 300 bedrijven aangesloten. Kleine en grote bedrijven netwerken uit tientallen verschillende branches, zo ontstaan nieuwe ideeën, delen we kennis en gaan we samen vooruit.

Ik wil meer weten!

Verbinden

Made in Apeldoorn is een initiatief van Bedrijvenkring Apeldoorn (BKA), Rabobank, gemeente Apeldoorn, RCT Gelderland en Cleantech Regio Development. Met het opstellen van het boek “Made in Apeldoorn” en de daaraan gekoppelde website, internetplatform en activiteiten als exportborrels, willen we  bedrijven uit Apeldoorn met elkaar verbinden op samenwerking bij exportstimulering. Daarnaast kan het boek en de website gebruikt worden als gezamenlijke promotie van ondernemend Apeldoorn en de bedrijven zelf.

Ik wil meer weten!

Kansen aanpakken

Belangen behartigen, netwerken en verbinden. Dat is wat we met onze Bedrijvenkring Apeldoorn doen. Waarom? Omdat we het ondernemersklimaat in Apeldoorn verder willen verbeteren. En de kansen die er in Apeldoorn liggen beter willen benutten.

Ik wil meer weten!
kennismaken

Word jij ook lid van de Bedrijven Kring Apeldoorn?

kennismaken