Eerste Covid19 snelteststraat Apeldoorn is een feit!

In samenwerking met initiatiefnemer BuroVitaal slaan de Apeldoornse organisaties Arbodienst BrinQer, Bedrijvenkring Apeldoorn, Installatiebedrijf Hamer en Jans Uitzendbureau de handen ineen met een snelteststraat waar voor € 89,00 (incl. btw) zowel particulieren als medewerkers van bedrijven terecht kunnen! 
Hamer klopte bij Arbodienst BrinQer aan met de vraag of ze Covid19 sneltesten konden verzorgen. Dat kon BrinQer op dat moment niet maar BrinQer zag de behoefte van bedrijven aan een sneltestfaciliteit in Apeldoorn snel groeien. Hamer en BrinQer hebben vervolgens samenwerking gezocht met BuroVitaal die het internetplatform www.covid19sneltest.nu ontwikkeld heeft dat al in Zwolle en Meppel actief is. Onder de vleugels van dat platform is vervolgens een Covid19 snelteststraat in Apeldoorn opgericht.
Jans Uitzendbureau heeft de werving van het Covid testteam voor haar rekening genomen en vervolgens is ook Bedrijvenkring Apeldoorn (BKA) aangehaakt om de sneltestfaciliteiten aan haar leden aan te bieden. Aventus en Saxion hebben de vacatures ook uitgezet bij hun leerlingen.
Bij de Apeldoornse Covid19 snelteststraat kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht. De coronatest wordt afgenomen door goed opgeleide medewerkers. Binnen een half uur ontvangt een geteste persoon de uitslag van deze, door de overheid goedgekeurde, covid19 sneltest.
De Apeldoornse Covid19 snelteststraat start donderdag 29 oktober 2020.
De snelteststraat is te vinden aan de Prinsenweide 12 te Apeldoorn.
Aanmelden voor een sneltest kan via: https://covid19sneltest.nu/ (mogelijk vanaf 28 oktober)