Verzilver uw dak in Apeldoorn

Gemeente Apeldoorn wil de komende jaren energie besparen en op termijn alle lokaal gebruikte energie duurzaam opwekken. Om deze doelstelling te halen moeten we samen flink aan de slag. U kunt nu meedoen aan het programma Verzilver uw Dak. Dat levert u als ondernemer veel voordelen op en u kunt een belangrijke bijdrage leveren aan een duurzamer Apeldoorn.

Interessant voor ondernemers

Meedoen met het programma kan ook u veel voordeel opleveren.

  • Gunstige subsidies (onder andere SDE+) maken het plaatsen van zonnepanelen op een bedrijfsdak vaak financieel aantrekkelijk.
  • Door deelname aan het programma Verzilver uw Dak kunt u advies en ondersteuning krijgen rondom het laten plaatsen van een zonnepanelen installatie.
  • Door het plaatsen van een zonnepaneleninstallatie bespaart u op de energierekening en levert u direct een bijdrage aan een duurzaam en energieneutraal Apeldoorn.

Voucherregeling Groeiversneller Zon

Gaat u binnenkort een SDE+ subsidie aanvragen of heeft u deze al aangevraagd? Vanaf 8 juli is het mogelijk om via de voucherregeling Groeiversneller Zon technisch of financieel advies in te huren. Denk aan advies over de dakbelasting of de netaansluiting, begeleiding bij het offertetraject of advies over de financiering. U krijgt een voucher voor maximaal 50% van het totaalbedrag voor minimaal €1.000,- en maximaal €5.000. Wilt meer weten hierover ga dan naar oostnl.nl/zon.

Aanmelden en meer informatie

Direct aanmelden voor het Verzilver uw Dak programma kan via Anne ten Brummelhuis (Taskforce Zonne-energie), taskforcezon@apeldoorn.nl / telefoon (055) 580 1705. Kijk voor meer informatie over het programma en de voucherregeling op www.taskforcezon.nl/verzilver-uw-dak.