6
Deelgebieden
300+
Aangesloten bedrijven
30+
Jaar actief in Apeldoorn
Wie zijn wij?

De stem in het
Apeldoornse bedrijfsleven!

Wensen op tafel leggen, belangen behartigen, invloed uitoefenen, een vuist maken naar overheden en instanties en dé stem zijn van het Apeldoornse bedrijfsleven.

MEer informatie
Waarom wij?

Samen Sterk!

Wensen op tafel leggen met de argumenten daarvoor, belangen behartigen, invloed uitoefenen, een vuist maken naar overheden en instanties en dé stem zijn van het Apeldoornse bedrijfsleven. Dat is wat we met onze Bedrijvenkring Apeldoorn doen.

Waarom? Omdat we het ondernemersklimaat in Apeldoorn verder willen verbeteren. En de kansen die er in Apeldoorn liggen beter willen benutten. Op dit moment heeft de Bedrijvenkring Apeldoorn ruim 300 leden. Grote en kleine ondernemingen in de gemeente Apeldoorn. Voor hun belangen komen wij op. Hun stem laten wij horen als we overleg hebben met de gemeente Apeldoorn en andere overheden. Daardoor zijn we een invloedrijke gesprekspartner bij belangrijke speerpunten.

De bedrijvenkring Apeldoorn is voorstander van duurzaam opgewekte energie. Lokale initiatieven als het plaatsen van zonnepanelen of windmolens worden door de BKA dan ook ondersteund. Waar mogelijk zullen wij dit in Cleantech-verband doen.

Word ook lid van de Bedrijvenkring Apeldoorn! Samen sterk!

meer informatie
wat wIJ doen

Wij maken een vuist naar overheden en instanties

Wensen op tafel leggen met de argumenten daarvoor, belangen behartigen, invloed uitoefenen, een vuist maken naar overheden en instanties en dé stem zijn van het Apeldoornse bedrijfsleven. Dat is wat we met onze Bedrijvenkring Apeldoorn doen. Dit doen we omdat we het ondernemersklimaat in Apeldoorn verder willen verbeterede kansen die er iggen beter willen benutten.

Wat doen wij?
Onze leden

Netwerken met meer dan 300 bedrijven in Apeldoorn

ABN AMRO
ABN AMRO
AKTO Mobiel BV
Aannemersbedrijf Testerink
leden van de bka
News

Actueel in Apeldoorn

Gezond gedrag is belangrijk, ook op de werkvloer

Gezonde en vitale medewerkers presteren beter, zijn creatiever en minder vaak ziek. Ook ervaren zij meer werkplezier waardoor ze langer inzetbaar zijn. ‍

Zien wij u ook tijdens de Award Night met de prijsuitreiking van de Apeldoorn Business Awards?

Yes! Op 26 oktober 2023 gaat het weer gebeuren: de speciale Award Night met de prijsuitreiking van de Apeldoorn Business Awards. Tijdens de Award Night maakt de jury de winnaars bekend! De Bedrijvenkring Apeldoorn is ook dit jaar weer trotse partner van dit prachtige Apeldoornse event waarbij ondernemend Apeldoorn in het zonnetje gezet wordt. Trots zijn wij ook dat er dit jaar wederom een aantal leden van de BKA genomineerd is.

Feestelijke Uitreiking Tweede Editie 'Made in Apeldoorn' aan Wethouder Marco Wenzkowski

Op woensdagmiddag 27 september werd de tweede editie van het boek "Made in Apeldoorn" overhandigd aan wethouder Marco Wenzkowski door voorzitter Priscilla Trip. Dit bijzondere moment werd bijgewoond door bijna tachtig ondernemers en vond plaats bij Krommenhoek aan de Stadhoudersmolenweg.

kennismaken

Word jij ook lid van de Bedrijven Kring Apeldoorn?

kennismaken