Vergroening

Mis het niet en profiteer mee!

BKA Zuid: Vergroening 2026 - Doe Mee voor een Groener Bedrijventerrein in Apeldoorn Zuid!
Ontdek de groene revolutie van BKA Zuid: Vergroening 2026 en maak deel uit van de duurzame toekomst van Apeldoorn Zuid! Onze Koplopersgroep is al actief bezig met het vergroenen van het bedrijventerrein, en we nodigen geïnteresseerde bedrijven uit om zich aan te sluiten.
Succesvolle Startbijeenkomst en Koplopersgroep Update
Na een inspirerende startbijeenkomst op 3 oktober bij Centraal Beheer Achmea, hebben diverse bedrijven zich verenigd in onze Koplopersgroep. Zij zijn de pioniers in het vergroeningsproject en dragen actief bij aan een groener Apeldoorn Zuid.
Projectleiders Klaar Voor Gesprekken Over Jouw Groene Ideeën
Ontmoet onze ervaren projectleiders, Karlijn Schaap (De Eijk Groep) en Bertus Stufken (Stufken Buitenruimte), die graag met jou in gesprek gaan. Wil je groene wanden, heringerichte parkeerplaatsen met groen, of inheemse planten in jouw bedrijfstuin? Laat het ons weten! Het project loopt tot 2026 en we denken graag met je mee!
Subsidie Alert: Bijna Vier Ton Beschikbaar voor Groenprojecten
Wist je dat er bijna vier ton aan subsidie beschikbaar is? Door deel te nemen, kun je in ieder geval 25%* van je groenproject gefinancierd krijgen. Grijp deze kans om jouw duurzame plannen te realiseren.
Hoe Doe Je Mee? - Meld Je Aan en Vergroen Apeldoorn Zuid!
Wil je een actieve rol spelen in de vergroening van Apeldoorn Zuid? Meld je nu aan via info@bedrijvenkringapeldoorn.nl en maak deel uit van dit duurzame initiatief!

AAnmelden

Meer informatie en aanmelden

Wil jij je aanmelden? Neem dan contact op via:

Wendy Blom | 06 - 24710231
info@bedrijvenkringapeldoorn.nl

kennismaken

Word jij ook lid van de Bedrijven Kring Apeldoorn?

kennismaken