Bedrijvenkring Apeldoorn

vuist maken | belangen behartigen | netwerken

Verduurzamen & Besparen BKA-Zuid

Doe ook mee!

Samen sterk!

Wensen op tafel leggen met de argumenten daarvoor, belangen behartigen, invloed uitoefenen, een vuist maken naar overheden en instanties en dé stem zijn van het Apeldoornse bedrijfsleven. Dat is wat we met onze Bedrijvenkring Apeldoorn doen. Waarom? Omdat we het ondernemersklimaat in Apeldoorn verder willen verbeteren. En de kansen die er in Apeldoorn liggen beter willen benutten.

Op dit moment heeft de Bedrijvenkring Apeldoorn ruim 300 leden. Grote en kleine ondernemingen in de gemeente Apeldoorn. Voor hun belangen komen wij op. Hun stem laten wij horen als we overleg hebben met de gemeente Apeldoorn en andere overheden. Daardoor zijn we een invloedrijke gesprekspartner bij belangrijke speerpunten.

De bedrijvenkring Apeldoorn is voorstander van duurzaam opgewekte energie. Lokale initiatieven als het plaatsen van zonnepanelen of windmolens worden door de BKA dan ook ondersteund. Waar mogelijk zullen wij dit in Cleantech-verband doen.

Word ook lid van de Bedrijvenkring Apeldoorn! Samen sterk!

Wensen op tafel leggen met de argumenten daarvoor, belangen behartigen, invloed uitoefenen op het beleid van de gemeente, een vuist maken naar overheden en instanties en dé stem zijn van het Apeldoornse bedrijfsleven. Dat is wat we met onze Bedrijvenkring Apeldoorn doen. Waarom? Omdat we het ondernemersklimaat in Apeldoorn verder willen verbeteren. En de kansen die er in Apeldoorn liggen beter willen benutten.

Lees meer

Stel uw vraag