Ernstige verkeershinder door onderhoudwerkzaamheden A1 tussen Kootwijk en Hoenderloo

Op de A1 tussen Kootwijk (afrit 18) en Hoenderloo (afrit 19) ondervindt het verkeer van maandag 10 tot en met vrijdag 14 september (ernstige) hinder. Rijkswaterstaat voert dan onderhoudswerkzaamheden uit aan deze weg. Het verkeer wordt in beide richtingen met versmalde rijstroken langs de werkzaamheden geleid.

Deze onderhoudswerkzaamheden kunnen een groot effect kunnen op de doorstroming van de A1 met name in de ochtend- en avondspits. De bereikbaarheid van uw bedrijf / organisatie staat gedurende deze periode mogelijk onder druk. Uw bezoekers, klanten, medewerkers en/of leveranciers zullen er wellicht langer over doen om bij u te komen. Uit ervaring weten we dat als weggebruikers dit van tevoren weten en er rekening mee houden, de hinder zo beperkt mogelijk blijft.

Hieronder vindt u informatie (ook in Duits, Engels en Pools beschikbaar indien gewenst) over de onderhoudswerkzaamheden, alternatieve routes en algemene adviezen. Wij verzoeken u deze informatie met uw klanten, bezoekers, medewerkers en/of leveranciers te delen. Ook staat het u uiteraard vrij om onze berichtgeving op uw eigen communicatiekanalen (bv website, social media, prikbord, informatiescherm, intranet) te gebruiken.

Rijkswaterstaat doet er alles aan om de hinder te beperken.

Voor aanvullende informatie verwijs ik u naar de website rijkswaterstaat.nl/grootonderhoudoostnl (momenteel wordt de projectpagina A1 aangemaakt), houdt de twitteraccounts @Rijkswaterstaat / @RWSVerkeersinfo in de gaten of bel 0800 – 8002.

 

RWS_Printposter_verkeershinderA1_NL

RWS_Factsheet_verkeershinderA1_NL