Gratis bedrijfsprofiel op Stageportal Stedendriehoek

De website Stagestad Apeldoorn gaat verder in een nieuwer en groter jasje. In onze naburige regio Salland is www.stageinregiosalland.nl gelanceerd. Dit is een webportal met daarin stageprofielen van bijna 220 bedrijven. Het mooie is dat dit initiatief nu ook uitgerold wordt naar de regio Stedendriehoek. Dankzij bijdragen vanuit de provincie en gemeente Apeldoorn is deelname met een stageprofiel kosteloos. Het enige wat we vragen is medewerking aan een interview van ongeveer 20 minuten. Vanwege Corona zal dit telefonisch gebeuren.

Het doel voor Apeldoorn is minimaal 150 stageprofielen op te gaan halen (Deventer heeft er al 130). Tezamen ontstaat een krachtige database van regiobedrijven waar je prima kan stagelopen en waarvoor studenttalent de regio ook niet hoeft te verlaten (gebeurt nu te veel). Het maakt niet uit in welke branche, voor welke opleiding of in welke frequentie u een stagiaire zoekt. Het doel is zo breed mogelijk aanbod te creëren en te laten zien hoe veelzijdig onze regio is!

De BKA ondersteunt dit initiatief van harte en neemt de coördinatie van de aanmeldingen op zich. Wilt u ook een profiel op www.vindstages.nl? Stuur ons een e-mail wanneer een telefonische afspraak zou schikken via info@bedrijvenkringapeldoorn.nl.