Ontbijtsessie SDE+ subsidie

Op dinsdag 18 september a.s. organiseren de Bedrijvenkring Apeldoorn (BKA) en de Taskforce Zonne-energie van de gemeente Apeldoorn een ontbijtsessie van 8:00 – 9:30 uur over de SDE+ subsidie bij Bakkerij Fuite aan de Vlijtseweg 164 te Apeldoorn. Graag nodigen wij u hiervoor uit. Inloop is vanaf 7.30 uur. Bij interesse kunt u zich aanmelden via  taskforcezon@apeldoorn.nl o.v.v. uw naam en bedrijfsnaam.

SDE+ subsidie

Aanleiding voor dit ondernemersontbijt is de openstelling van de landelijke SDE+ subsidie op 2 oktober a.s. Deze subsidieregeling is aantrekkelijk voor ondernemers met een grootverbruikersaansluiting (>3x80A) die interesse hebben in zonnepanelen. Met de SDE+ subsidie kan de aanschafprijs van zonnepanelen gemiddeld in zo’n 7 à 10 jaar terugverdiend worden. Tijdens het ondernemersontbijt op 18 september a.s. praten we u graag bij over de mogelijkheden.

Gefaseerde openstelling 

De SDE+ subsidie wordt van 2 oktober t/m 8 november 2018 gefaseerd opengesteld totdat het budget op is. Hierbij geldt: hoe later de fase, hoe hoger het basisbedrag (en daarmee de SDE+ subsidie). Maar ook: hoe groter de kans dat het budget op is. We raden geïnteresseerden aan om de aanvraag op de dag van openstelling van een fase, in te dienen. Zo wordt de kans op toekenning binnen die fase zo groot mogelijk. Meer informatie over de SDE+ subsidie kunt u vinden op www.rvo.nl/sde

Taskforce Zonne-energie kan u op weg helpen

De Taskforce Zonne-energie is een initiatief van de gemeente Apeldoorn om grootschalige toepassing van zonne-energie te versnellen. Hieronder valt ook de ondersteuning van Apeldoornse bedrijven en instellingen om inzicht te krijgen of de SDE+ subsidie voor hun ook interessant is. Kom voor meer informatie naar het ondernemersontbijt op 18 september of neem contact op met Anne ten Brummelhuis, projectleider Taskforce Zonne-energie, (taskforcezon@apeldoorn.nl) of 0614891155.